Gelukt!

Hieronder staat alles wat je krijgt met de aanschaf van Ticket to Paradise Aanbod training!

Allemaal voor het eenmalige bedrag van

€297

Let op: alle bedragen zijn excl.BTW

14 dagen niet goed geld terug garantie

Als je niet blij bent met de inhoud of het helpt je niet om je business next level te brengen om wat voor reden dan ook... Stuur ons dan een mail (support@brand-booster.nl) dan storten wij zonder problemen het volledige aankoopbedrag terug.

1
GEGEVENS
Vul je factuuradres in
2
PRODUCT
Betaalmethode

Betaling

  • Sorry, it seems that there are no available payment methods for your state. Please contact us if you require assistance or wish to make alternate arrangements.

we respecteren jouw privacy en doen niet aan spam
Van losse coachingsessies naar het aanbieden van een traject

Ik werd getriggerd door Esther om een traject aan te gaan bieden in plaats van losse coachingsessies en om assets te bouwen die tijd en geld opleveren. Ik begon in september en in januari zat ik aan 10.000 euro omzet. Je moet het gewoon gaan doen, daardoor is bij mij alles in een stroomversnelling geraakt.

- Annemarie Ehren
Ik kon alles goed implementeren en alles heeft zich al terugverdiend in geld

Esther heeft de materie van het ondernemerschap zich zo eigen gemaakt dat ze het goed kan uitleggen, waardoor ik alles makkelijk zelf kon implementeren. Ik heb door haar online trainingen niet alleen ondernemersvertrouwen gekregen; alles wat ik heb gecreëerd heeft zich in omzet en klanten dik terugverdiend.

- Nina James
© Copyright 2022. Alle rechten voorbehouden